Over ons

Cosmetische en chirurgische behandelingen, veilig en vertrouwd bij de huisarts

Naast het reguliere huisartsenvak is Mw. Groenveld (BIG-registratie 089045789401) gespecialiseerd in het uitvoeren van cosmetische ingrepen.

Door mensen er weer fris en mooi uit te laten zien hoop ik mijn cliënten een stukje extra geluk mee naar huis te kunnen geven. De behandelingen vallen  buiten de gebruikelijke huisartszorg en daarmee onder het  cosmetisch centrum Groenveld Kliniek. Cliënten voor de cosmetische behandelingen worden in Groenveld Kliniek in alle rust ontvangen en behandeld. Gastvrijheid en privacy staan hierbij voorop.

De ontspannen sfeer en tijd die voor mij genomen werd tijdens de operatie van mijn oogleden was prima. Het resultaat ook!
Jop Vaasen

Onze behandelingen

Wanneer u een cosmetische behandeling overweegt, nodigen we U graag uit  voor een vrijblijvend, gratis consult waarin we samen met u uw wensen bespreken en de behandelmogelijkheden die daarbij aansluiten.

Bij  Groenveld Kliniek kunt u terecht voor de volgende behandelingen:

Deskundig en veilig

Bij Groenveld Kliniek worden alle behandelingen uitgevoerd door Mw. Groenveld. Zij heeft uitgebreide ervaring als cosmetisch-huisarts in de praktijk en volgt doorlopend nascholingen ter actualisering van haar kennis en vaardigheden.

Bij de behandelingen wordt alleen gebruikt gemaakt van  kwalitatief hoogstaande producten. Alle producten waar wij mee werken, zijn voorzien van een CE-teken. Dit betekent dat de fabrikant van het product zich heeft gehouden aan de gestelde kwaliteitsnormen. Daarnaast voldoen onze producten ook aan de richtlijnen die worden gesteld voor medische hulpmiddelen (MDD) en de normen die gelden volgens de International Organisation for Standardisation (ISO).

Eerst vond ik het een spannend idee, om me te laten behandelen met botox, maar door de goede uitleg wist ik tijdens de behandeling precies wat me te wachten stond. Het resultaat na 2 weken vond ik erg mooi.
Mahin